Administraţia Falcă le bagă „pumnul” în gură producătorilor din piaţa Catedralei

Administraţia Falcă le bagă „pumnul” în gură producătorilor din piaţa Catedralei

AGA piețelor i-a dat o „palmă” lui Falcă. S-a amânat demolarea Pieței Catedralei!
Mii de arădeni au semnat pentru ca piaţa Catedralei să nu fie demolată
Adrian Todor: „Falcă e în stare de orice pentru a demola piaţa Catedralei”

Mai mulţi arădeni au demarat, în urmă cu peste o lună de zile, procedurile pentru ca piaţa Catedralei să nu fie demolată, aşa cum îşi doresc Gheorghe Falcă şi PNL. Iniţiativa este obstrucţionată de administraţia locală, una care dovedeşte obedienţă faţă de Gheorghe Falcă şi de interesele pe care acesta le are.

Simona Lunga, reprezentantă a comercianţilor din piaţa Catedralei, este iniţiator al unui proiect de hotărâre pentru ca actuala destinaţie de piaţă agroalimentară să fie păstrată. În acest sens, aceasta alături de alţi iniţiatori, a solicitat formulare pentru listele de susţinători ai acestui proiect de hotărâre. Deşi au trecut mai bine de 30 de zile de la depunerea documentelor, oamenii nu au primit listele pe care să poată aduna semnături.

Termenul a expirat pe data de 6 octombrie, însă Primăria Arad nu a pus la dispoziţia iniţiatorilor aceste formulare specifice. Este o dovadă a faptului că se încearcă obstrucţionarea adunării de semnături, lucru care pare să îl sperie pe primarul Gheorghe Falcă.

Pentru ca această iniţiativă cetăţenească să ajungă proiect de hotărâre este necesar ca iniţiatorii să adune semnături egale cu 5% dintre cetăţenii arădeni cu drept de vot.

Vă reamintim că Gheorghe Falcă şi PNL au susţinut amplasarea Monumentului Marii Uniri în piaţa Catedralei, doar pentru a o demola. Cum PSD şi ALDE au fost de partea comercianţilor şi a arădenilor care au solicitat ca această piaţă să nu fie demolată, proiectul a fost respins. Falcă nu cedează şi vrea cu orice preţ să scape de această piaţă.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
 • comment-avatar
  Relu 6 luni

  Hai sa fim seriosi despre ce producatori vorbim? In piata sunt foarte rar cu produse de la tara, restul doar bisnitari!
  De aceea au gura mare pentru ca nu mai pot face evaziune acolo !
  Daca at fi producatori eu merg sa iau marfa de la ei oriunde in Arad nu doar in soproanele alea infecte din fata Catedralei !
  Bravo Falca , nu te lasa intimidat de zece bisnitari !

 • DISQUS: 0