Adio Luceafărul! Bihorul rămâne fără fotbal de Liga a II-a

by Sorin Haut

Judeţul Bihor rămâne din nou, după 22 de ani, fără fotbal la nivel de eşalon fotbalistic secund! După CF Liberty şi FC Bihor, a venit rândul Luceafărului Oradea să dispară de pe harta ligii a doua. La doi ani distanţă în care finanţarea Luceafărului Oradea a venit de la Târgu Jiu, echipa de Liga a II-a nu va mai continua să joace la Sânmartin.

Chiar dacă mai sunt doar câteva zile până la startul sezonului, mutarea la Drobeta Turnu Severin este posibilă pentru că Luceafărul Oradea a renunţat la locul din Liga a II-a, iar prima sub linie este ACS Energeticianul, care ar urma să preia „ţintarul” formaţiei bihorene. Locul din eşalonul trei va fi luat de Luceafărul Oradea, care va continua să joace la Sânmartin.

Așadar, UTA o va întâlni pe formația lui Nicu Sarcină pe arena de pe malul Dunării în etapa a 34-a, pe 9 mai 2020.  Antrenor va fi Cristian Lupuţ, lotul urmând să fie format în special din jucătorii care s-au pregătit în ultima perioadă cu Luceafărul.

Echipa îşi va disputa meciurile pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin până noul stadion din Târgu Jiu va fi gata, iar obiectivul e promovarea în Liga 1.

Facebook Comments