Activități preventive ale polițiștilor arădeni, în acest sfârșit de săptămână

by Andreea Radu

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au fost prezenți, în acest sfârșit de săptămână, pe raza localității Hălmagiu, alături de polițiștii Secției nr 10 Rurală Gurahonț și cei ai Postului de Poliție Hălmagiu, în baza Programului Național de Prevenire.

Activitățile preventive s-au desfășurat pe parcursul a două zile -vineri și sâmbătă-, atât cu elevii Liceului Tehnologic “Moga Voievod” Hălmagiu cât cu cetățenii, în piața din localitate și pe șoselele adiacente.

Temele abordate de polițiști au fost prevenirea accidentelor rutiere, efectele consumului de alcool, urmările conducerii sub influența alcoolului și/sau substanțelor psihotrope, victimizarea minorilor precum și necesitatea portului centurii de siguranță, în contextul acțiunii TISPOL “Seatbelt”, care se încheie astăzi.

Acțiunea polițiștilor a fost bine primită de cetățeni, care au beneficiat de sfaturile polițiștilor mai tineri și a celor cu experiență. Aceste activitati vor fi desfășurate de polițiștii de prevenire pe tot parcursul anului 2019, atât în municipiu cât și în județ.

Facebook Comments