A patra ediție a Festivalului de Teatru-Circ „Fantasticoo“ s-a încheiat

by Dana B.

Cea de-a patra ediție a Festivalului de Teatru-Circ „Fantasticoo“ s-a încheiat luni, iar la ora bilanțului, organizatorii anunță că un număr de 1.600 de spectatori s-au bucurat de reprezentanțiile susținute de artiști din țară și străinătate.

La această ediție a Festivalului de Teatru-Circ „Fantasticoo“ au avut loc 4 spectacole, fiecare având o medie de 400 de spectactori.

Festivalul de Teatru-Circ „Fantasticoo“ a avut loc în perioada 25-28 mai 2018, când, la Arad, au fost prezenți actori, acrobați, magicieni cu spectacole potrivite atât pentru adulți cât și pentru copii.

Marco Zoppi din Italia, Cristina Strecopitov, magicianul Lorenzo Cristian, magicianul Verdini au fost invitații festivalului care au prezentat spectacole pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ din Arad.

Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad le mulțumesc celor care au ales să vizioneze spectacolele festivalului și îi așteaptă la următoarele evenimente organizate în lunile mai și iunie, Festivalul de film pentru copii „Kinodiseea Altfel“ (29 mai – 3 iunie), Festivalul Flor-Ar (1-3 iunie) și Opera Comică pentru Copii (12-15 iunie).

 

Facebook Comments