FINAL DE NATIONALE PE „GLORIA”. VEZI BILANTUL ATLETILOR ARADENI

by Sorin Haut

Astăzi a avut loc, pe stadionul Gloria din Arad, ultima reuniune a Campionatelor Naţionale de Iarnă la aruncări lungi, rezervată cadeţilor şi juniorilor mici. Atleţii arădeni nu au mai reuşit să urce pe podium, ei obţinând următoarele rezultate: Roberto Both, de la CSM Arad, s-a clasat pe locul 6 la disc, cu 31,87 metri şi pe 10 la suliţă, 40,24 metri, iar Alexandra Longa, tot de la CSM, a terminat pe poziţia a 7-a la aruncarea discului, cu un rezultat de 24,67 metri.

Campionii ultimei zile au fost: ciocan masculin – Andrei Micu (Viitorul Vaslui), cu 66.59 metri; ciocan feminin – Adela Stanciu (Olimpia Bucureşti), cu 52.68 metri; disc masculin – Ionuţ Apostu (CSŞ Tecuci), 45.54 metri; disc feminin – Ioana Ţigănaşu (LPS Piatra Neamţ), 44.57 metri; suliţă masculin – Cătălin Roman (Şcoala Nr. 3 Adjud), 54.24 metri; suliţă feminin – Adriana Vrabie (CA Roman), 42.08 metri.

Astfel, Aradul rămâne cu performanţele obţinute în primele două reuniuni: Raul Rusu, aur la tineret şi seniori şi record naţional de tineret, cu 75.89 metri în proba de aruncare a suliţei şi Denis Both, argint tot la aruncarea suliţei, dar la juniori mari. Competiţia de la Arad, găzduită în premieră de cocheta arenă Gloria, a fost de bun augur în special pentru Raul Rusu, care a scris istorie pentru atletismul arădean.

Facebook Comments